– gulvafslibning af højeste kaliber

Siden 1991, hvor Rødovre Gulve startede, har vi gjort tingene på samme måde. Vi overholderholder vores aftaler til punkt og prikke og har faktisk aldrig misset en eneste kunde. Samtidig er vi meget omhyggelige, når vi sliber gulve, og de klager vi har fået kan tælles på én hånd – ganske godt efter mere 24 år i branchen for gulvafslibning, synes jeg.

Professionelle og veluddannede

Firmaet har jeg sammen med en ansat, og vi sliber alle slags trægulve og tilbyder også alle typer af efterbehandling i forbindelse med slibning af gulve. Vi er begge to uddannede gulvmænd (gulvslibere), og vi kan derudover også klare lettere murer- og tømrerarbejde, så vi kan også håndtere andre småopgaver, nu vi alligevel er der.

Gulvafslibning gulvslibning Rødovre gulve Roedovre gulveRødovre Gulve

Kort fortalt kan vi være behjælpelige med:
– Gulvafslibning
– Efterbehandling med lud, lak, olie, sæbe, bejdsning og voks
– Lettere tømrer- og murerarbejde

Lægger hjerte i det

Udgangspunktet er altid det samme, når vi tager ud på en opgave. Kvaliteten af gulvafslibningen skal være lige så høj, som hvis vi gjorde det hjemme hos os selv. Vores lange erfaring giver sig også til kende ved, at det ofte er os som andre firmaer ringer til, når de får opgaver, de ikke selv magter. Kort sagt er gulvafslibning en passion for os.

Ring til os, hvis du vil vide mere.

Du kan også få et overslag på den opgave, du står over for.
Vi giver gerne et bud på alt inden for gulvafslibning, ludbehandling, lakering af gulvene eller bare en voksbehandling.

Vi kører overalt på Sjælland, og vi arbejder både for private, erhvervskunder og boligselskaber. Giv os et kald, hvis du har brug for en dygtig fagmand, der kan tage sig kærligt af dine gulve, når de trænger til en gulvafslibning.

Har du inputs til vores hjemmeside er du velkommen til at kontakte vores web administrator.